start shopping

maandag 15 februari 2010

Knippen, naaien en klaar!!

Het hele weekend visite gehad en eindelijk vanmiddag achter de naaimachine gekropen. Om 2 uur begonnen om half 7 klaar!!
Misschien moet ik er nog iets opnaaien om het geheel iets op te pimpen? Daar ga ik nog eens even over nadenken. Wat vinden jullie??
en het kraagje omhoog? of omlaag?
Ik zie wel dat het blauwe biesje op de foto wel heel blauw is. Maar verder kloppen de kleuren wel aardig.
Het jasje is aan de achterkant iets langer dan aan de voorkant. Het patroon heb ik van een oud jasje genomen. Die heb ik uit elkaar gehaald en toen als patroon gebruikt.
 Omdat ik net iets te weinig stof had werden de mouwen iets te kort, dit heb ik opgelost door onder aan de mouwen het proefstukje te gebruiken wat ik eerst al geweven had. Ik had dat ingeslagen met chenille en het leek niet op wat ik dacht dat het zou zijn. Na het wassen was het echter wel leuk en goed bruikbaar voor onderaan de mouwen

5 opmerkingen:

 1. Neeeeeeee,helemaal niks meer aan doen! Je zit er zelf ook nog in en je gezicht (wat ik niet ken maar waarvan ik zeker weet dat het mooi is) vraagt ook aandacht. Je jasje moet jou complimenteren en niet jij je jasje. Het is zó mooi geworden. Helemaal top.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heel creabea zo hoor, knap stukkie werk! En die kraag: vraag je dochters maar als je em aan hebt, die weten toch wel wat hip is???

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Geweldig jasje geworden. Heb je dat patroon ook voor mij?

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Zelf geweven en genaaid???????
  Wauw! Het ziet er schitterens uit. Niets meer aan doen, behalve veel dragen.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik zou er een paar roosjes op haken .....;-)) groeten je schonezus

  BeantwoordenVerwijderen