start shopping

vrijdag 5 maart 2010

Ander getouw?? maar waar dan!

En nog steeds ben ik druk aan het weven met mijn kleed, tot nu toe heb ik al 3 keer weer de schroef vastgedraaid. Het word dus tijd voor een nieuwe schroef of toch een steviger getouw. Ik heb nog steeds de Toika in mijn hoofd die me een tijdje terug aangeboden is. Inmiddels zit ik er steeds meer over te denken om de grote kast uit de kamer te zetten en het weefgetouw op die plek tegen de muur te schuiven. Dat lijkt me wel fijn maar dan moet de kast naar de gang. Ik weet ook niet of de gang hoog genoeg is voor de kast, in elk geval is het er lager dan in de kamer.

Dit is de huidige situatie, ik zit nu voor het raam.
Is het niet een prachtige hoek voor een mooi getouw???

Verder kon ik het niet laten en moest ik even zien hoe het werd, dus heb ik mijn kleed een stuk afgerold. En daarna weer snel opgerold, gelukkig ging dat goed.
Nog een meter en dan ben ik er...2 opmerkingen:

 1. Je kleed wordt echt geweldig, je weefhoek is om jaloers op te worden en wat een getouw betreft........Hollandia of Glimakra. Die stralen van stevigheid.
  Kun je niet ergens op een voddenkledenweefsite( drie maal dubbele woordwarde) te weten komen wat daar het meest geschikte getouw voor is?
  Ik wens je veel wijsheid!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. I like your rug verry much you choose so nice colores.

  Herzliche grüsse Patricia

  BeantwoordenVerwijderen