start shopping

donderdag 22 januari 2015

Louet dealer

Sinds vandaag ben ik LOUET dealer.

 Bij mij kun je dus alles wat louet verkoopt bestellen, neem dus contact met me op als je iets nodig bent.

Omdat louet dit jaar 40 jaar bestaat hebben ze een nieuwe serie van het prachtige kofferspinnewiel gemaakt. Het wiel gaat 540 euro kosten. Mocht je belangstelling hebben voor dit mooie klassieke spinnewiel dan hoor ik het graag .

Natuurlijk kun je bij mij ook weefgetouwen bestellen , maar ook snaren voor je wieltje en andere onderdelen.

Hier thuis heb ik om uit te proberen een louet Delta met 12 schachten, een louet Magic Dobby met electronische interface, dus met computer, en 24 schachten en een louet David met 8 schachten. Neem contact met me op als je wilt komen proefweven of spinnen.  Bestel je iets bij mij dan krijg je korting en ook zet ik het getouw samen met jou in elkaar bij jou thuis! De kleinere getouwen zoals de louet Jane, of Klik, kan ik voor jou hier in de weverij in elkaar zetten zodat je het kant en klaar mee kunt nemen. Wil je je getouw zelf monteren, dan kun je me altijd bellen voor telefonische ondersteuning . Bij aankoop van een getouw krijg je van mij een mooie zelfgeverfde ketting zodat je gelijk kunt beginnen.

Verder mag je komen proefspinnen op een louet Julia wiel, een wiel dat je bij louet kunt samenstellen uit verschillende onderdelen, Je kunt nu dus o.a. kiezen of je een spoel aangedreven (irisch tension) of een vlucht aangedreven (scotch tension) wilt.
Bij aankoop van een spinnewiel krijg je van mij een prachtige geverfde lont zodat je gelijk kunt beginnen met spinnenOok is de kortingsactie voor de kaardmolen verlengt en uitgebreid, tot 1 juli 2015 geeft louet 40 euro korting op de Classic en Standaard kaardmolens.

2 opmerkingen:

  1. Hallo,

    ik ben op zoek naar een vordelig spinnwil. Da ik eerst ermee beginn een niet weet of ik het echt leuk find.
    Heb je een tip voor me?
    beste Groeten Conny

    BeantwoordenVerwijderen