start shopping

vrijdag 17 juli 2015

Het eind is in zicht! / Almost finished

Voor de weversmarkt in Hoorn verfde ik mooie 6/2 tencell. Omdat ik nog een paar strengen garen over had besloot ik om er zelf even een proefstuk mee te weven.
For the weaversmarket in Hoorn I dyed some nice 6/2 tencel , becourse I had some left I decided to use one to make a testweave.

Op het spoeltje ziet het er al heel mooi uit! 
On the pirn I love how it looks

En ook op het getouw bevalt het me goed, Dit is het laatste stukje van een ketting van 15 meter lang! Blij dat het eindelijk af is. 
this is the last part of a 15 meter warp. So happy that it is almost finished.


En dit is het eindresultaat. Ik denk dat het geverfde garen mooi is om babydraagdoeken mee te weven. Niet te dun, maar zeker niet te dik vooral niet als je het met 16/2 katoen samen gebruikt. Ik ben heel tevreden en heel benieuwd hoe het is na het wassen. 
This is the endresult, I think the dyed yarn is very nice for a babywrap, not too think but in combination with 16/2 cotton not too thick either. I am very satisfied and curious how it will be after washing. 

In mijn volgende blogje zal ik laten zien wat er allemaal nog meer op die ketting van 15 meter zat. Het was een feestje om hem er af te halen.
In my next blog I will show you all what was more on that 15 meter warp. It was a party to take it off the loom!

1 opmerking: