start shopping

donderdag 20 september 2012

Babydeken klaar

Het babydekentje is helemaal klaar en inmiddels op de post.
Eerst heb ik het gewassen op 30 graden in de wasmachine maar toen gebeurde er eigenlijk niks. Terwijl ik graag wilde dat het een beetje zou gaan vilten.
Dus daarna nog een keer geprobeerd op 60 graden samen met een handdoek en ja hoor, supermooi gevilt . Niet te stijf geworden maar gewoon net een ouderwetse deken. 
Ik ben er heel blij mee en ik hoop de ontvanger ook ;-))

Even leuk inpakken met een extra strik erom.

En dan ben ik nu aan het scheren met 16/2 linnen, het moeten , hoe kan het ook anders, weer theedoeken/handdoeken worden. Dit keer probeer ik een lus mee te weven. Hoe dat gaat? dat ga ik allemaal in een volgend blogje vertellen. Eerst maar eens zien of het lukken wil. 
Ik heb linnen al wel in de inslag gebruikt maar nog nooit eerder in de schering. Ben heel benieuwd.2 opmerkingen:

  1. Wat een plaatje van een dekentje. Echt, het ziet er zo lief uit. Vond je het trouwens niet reuze griezelig om het in de machine te stoppen? Het kan niet heel gemakkelijk anders maar toch, brrr.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. ja echt doodeng om in de machine te stoppen. maar het was de enige manier, ik zag mezelf ook niet in het bad rondstampen met die deken onder mijn voeten. Ik had zoiets van . mislukt het kan ik er altijd nog een tas van maken ;-)) en dan doe ik het nog een keer met dikke katoen ofzo.

      Verwijderen