start shopping

woensdag 16 november 2011

Leuke ochtend.

 En? zijn ze niet prachtig geworden? De dames hebben vanochtend heel hard gewerkt en dit is het resultaat. Helaas was 1 van de dames al weg en heb ik haar engel niet op de foto gezet.Omdat er vraag naar is ga ik deze workshop ook nog herhalen binnenkort op een avond. Wanneer dat horen jullie nog.

Verder ben ik vanmiddag nog bij Knit by Bart geweest.
Als je van mooie garens houd, pure wol, alpaca, tweedwol, dikke en dunne garens dan is een bezoek aan haar website of haar winkel zeer de moeite waard. Ze verkoopt ook de pakketten van Christel Seyfarth
Ik kon het niet laten en heb samen met een vriendin een mutspakket gekocht . Er kunnen 2 mutsen uit 1 pakket dus gaan we samen aan het breien.
Is ie niet superleuk! de Butterfly muts. Ik hou jullie op de hoogte van de vorderingen maar mijn vriendin gaat hem eerst breien en daarna ben ik pas aan de beurt. Ik kan niet wachten!

Ook heb ik nog een paar prachtige strengen mooie dunne alpacawol gekocht, die wil ik eerst verven en daarna worden het een paar heerlijke handschoenen.

1 opmerking:

  1. Die zijn zeker leuk geworden! Meer dan leuk: ze zijn prachtig geworden!! Ik heb ook nog van die engeltjes liggen, ik zou ze eigenlijk snel moeten ophangen. Maar ze zijn lang niet zo mooi als deze hoor!

    Bedankt voor de link naar de wolwinkel. Die kende ik nog niet.

    BeantwoordenVerwijderen